خدمات تلفن همراه
آشپزی - کباب بلغاری
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت راسته گوسفند يا فيله گوساله 500 گرم
سينه مرغ بدون استخوان 300 گرم
زعفران دم كرده 2 قاشق چايخوري
كره 100 گرم
سس سويا 1 قاشق غذا خوري
پياز متوسط 2 عدد ( ريز رنده شده )
نمك و ادويه به مقدار لازم
طرز تهیه
سينه مرغ را به قطعات يك دست در اندازه 3 در 4 سانتيمتر برش دهيد.
گوشت را نيز به عرض دو سانتيمتر و طول 10-12 به صورت نواري ببريد.
آب پياز را گرفته و آن را در ظرفي همراه با سس سويا و نصف زعفران مخلوط كنيد.
مرغ را روي تخته كار بگذاريد و گوشت فيله يا راسته را دور آن بپيچيد.
طوري كه مرغ ميان يك نوار از گوشت قرار بگيرد.
در هر سيخ 6-8 تكه به همين صورت آماده كنيد.
با قلموي تميز مخصوص از مخلوط پياز و زعفران روي كباب ها بماليد.
بهتر است روي ذغال كباب كنيد ولي اگر در دسترس نبود ميتوانيد از انواع كباب پز هاي برقي يا گازي نيز استفاده كنيد.
دقت كنيد حرارت بسيار ملايم باشد تا كباب ها كاملا مغز پخت شوند.
بعد از اينكه كمي كباب خودش را گرفت ( آب آن كشيده شد روي حرارت ) كره را آب كنيد و باقيمانده زعفران و كمي نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد و دوباره با قلمو روي كباب ها بماليد.
بعد از اتمام كار نيز اين كار را دوباره تكرار كنيد.
اين عمل باعث جلوگيري از خشك شدن كباب ها حين پخت و همچنين باعث مغز پخت شدن گوشت ميشود.
خواص
اين غذا به دليل داشتن مقدار زيادي گوشت قرمز و سفيد و سس سويا، منبع خوبي براي كلسيم و پروتيئن است.
افرادي كه چربي خون بالا يا فشار خون بالا دارند، در خوردن اين غذا زياده روي نكنند بهتر است.
گوشت قرمز براي افرادي كه ناراحتي قلبي دارند مضر است.
نکات
براي نرم كردن انواع گوشت ميتوانيد يك عدد كيوي را ورق ورق كرده و لابه لاي گوشت به همراه كمي پياز بگذاريد.
پياز براي گرفتن بوي خامي انواع گوشت سفيد و قرمز و كيوي براي نرم كردن گوشت ها به كار ميروند.
دقت كنيد كه زمان خواباندن گوشتها در مخلوط كيوي و پياز بيشتر از 15 دقيقه نباشد.
وگرنه گوشت بافت سفت خود را به كلي از دست ميدهد و مزه بدي هم پيدا ميكند.
به جاي كيوي از انجير تازه هم براي اين منظور ميتوانيد استفاده كنيد.
هيچ وقت در ابتداي پخت انواع گوشت قرمز ( به صورت كباب يا خورش يا... ) از نمك براي مزه دار كردن گوشت استفاده نكنيد.
زيرا باعث سفت و دير پز شدن گوشت ميشود.
تلاوت توسط استاد محمد عبدالوهاب طنطاوی درباره 5 - مائده از سایت الکعبه با عنوان المائده حصریا مکتبه عبده یونس
مراثی (نوحه) توسط حاج حسین سیب سرخی بمناسبت صفر المظفر درباره حضرت رقیه س از سایت راسخون با عنوان حاج حسین سیب سرخی - شهادت حضرت رقیه (س) - سال 1395 - شاه قامت قیامتی داری (شعر خوانی)
سخنرانی توسط حجت الاسلام والمسلمین نقویان درباره دین از سایت راسخون با عنوان داستان های اخلاقی - سخنرانی علمی
مناجات توسط استاد محمد علی کریمخانی درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان پناه بی پناهان
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج سعید حدادیان درباره دعای کمیل از سایت عقیق با عنوان دعای کمیل بخش اول
اذان توسط استاد روح الله کاظم زاده از سایت تبیان با عنوان اذان انتظار
مدایح (به شادی ) توسط حاج احمد واعظی بمناسبت ذی القعده درباره امام رضا علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان کیم من سائل دربارسلطان خراسانم(مدیحه سرایی،سال94)
ترتیل توسط استاد سعود ابراهیم شریم درباره 111 - تبت از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره تبت - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 1 - حمد از سایت راسخون با عنوان سوره ی حمد آیات 6 تا 7 -3
ندبه انتظار توسط حاج مهدی سماواتی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان باز هم ای صبح جمعه آمدی مولا نیامد
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان کی میگه خدا حرف نمیزنه؟ -کلیپ تصویری
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره النازعات
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 100,950,913