خدمات تلفن همراه
آشپزی - کباب چنگه یا شیشلیک
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت راسته گوساله ۱۵۰۰ گرم
دنبه ۱۵۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
پیاز ۳ عدد
روغن زیتون ۱ فنجان
گوجه فرنگی ۶ عدد
فلفل قدری
طرز تهیه
برای تهیه کباب باید از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده نمود، نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بهوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز میتوان گوشت را نرم و ترد نمود).
ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل ۲۴ ساعت قبل آماده و نرم نمود. انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود.
کباب را میتوانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته میگذاریم به انداز ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا میکنیم.
مثلاً پهنا چهار انگشت و سپس قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را میبریم، بعد گوشت را به قطر دو سانتیمتر ورقه ورقه میکنیم و آماده میگذاریم.
لازم نیست شکل آنها منظم باشد، باید بین هر دو یا سه قطعه گوشت یک قطعه کوچک دنبه به سیخ کشیده،سپس پیاز را نرم رنده میکنیم.
روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند.
بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کی روی آن را با کارد میکوبیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم و گاهی سیخهای کباب را بر میگردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد.
بعد کبابها را در دیس میکشیم و روی آنها را کمی نمک میپاشیم و کمی هم کره روی آن میگذاریم و اطراف آن را با پیاز خلال کرده و جعفری تزیین میکنیم.
کباب را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان میرود و خشک میشود. با کباب چنجه میتوان کباب گوجه فرنگی تهیه و مصرف نمود.
بدون دنبه نیز میتوان این کباب را آماده نمود و بعد از طبخ مقداری کره روی آن قرار داد.
در صورتیکه بخواهیم از آب لیمو یا کیوی خرد شده برای نرم کردن گوشت استفاده کنیم برای هر یک صد گرم گوشت یک قاشق سوپخوری آب لیمو یا کیوی خرد شده با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه میخوابانیم.
در صورتیکه بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر یک کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه میخوابانیم.
ممکن است بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.
مراثی (نوحه) بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت رقیه س از سایت ذاکرین با عنوان بیت الاحزان مرا امشب صفا دادی پدر/سید جواد ذاکر
سخنرانی توسط استاد شهید مرتضی مطهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان عقل جوهر انسان
مدایح (به شادی ) توسط حاج حسین سیب سرخی بمناسبت شعبان المعظم درباره امام سجاد علیه السلام از سایت راسخون با عنوان حاج حسین سیب سرخی - سال 1395 - میلاد امام سجاد علیه السلام - من ز خود هیچ ندارم (مدح)
تلاوت توسط عبد الفتاح الطاروطی درباره 19 - مریم از سایت الکعبه با عنوان مریم دنجواى
ترتیل توسط أحمد صابر درباره 81 - تکویر از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره تکویر - حفص از عاصم
ادعیه (دعاخوانی) بمناسبت رمضان المبارک درباره مناجات امیرالمومنین ع در مسجدکوفه از سایت راسخون با عنوان مناجات مسجد کوفه
مناجات توسط حاج رضا بکایی بمناسبت رمضان المبارک درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت شهید آوینی با عنوان دعای ابوحمزه ثمالی/دوره دوم/بخش هفتم
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
اذان توسط استاد محمد عبدالعزیزحصان درباره 61 - صف از سایت الکعبه با عنوان الصف کاملة مع اذان الجمعه
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان حکم گذاشتن سقف روی پی همسایه
ندبه انتظار توسط حاج منصور ارضی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان بس که از عشق تو من کم خواندم باز از قافله ات جا ماندم
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الرحمن
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 102,884,039