خدمات تلفن همراه
آشپزی - شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج4 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه
شوید خشک 6 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز متوسط یک عدد
پودر زعفران یک قاشق چایخوری سر خالی
نمک به مقدار لازم
زردچوبه یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا برنج را به همراه مقداری نمک در آب حداقل به مدت دو ساعت خیس کنید.
لوبیا را نیز شسته و در قابلمه ی حاوی مقداری آب روی اجاق گاز قرار دهید تا بپزد.
برای پخت لوبیا چشم بلبلی مدت یک ساعت وقت لازم است.
بعد از پخت کامل لوبیا، آن را در سبد آبکشی کنید تا آب اضافی آن خارج شود.
پیاز را پوست کنده و پس از شستن به صورت خلالی خرد کنید.
سپس در یک تابه گود، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. حالا پیاز خلالی شده را به روغن اضافه کنید.
در طول سرخ شدن پیاز، زردچوبه را نیز بیفزایید.
پس از آن، گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا گوشت نیز سرخ شود.
در پایان، ابتدا مقداری نمک اضافه کرده و سپس پودر زعفران را در مقداری آبجوش حل کرده و در این مخلوط بریزید.
حالا در قابلمه را بگذارید تا گوشت روی حرارت بپزد.
زمان لازم برای پخت گوشت چرخکرده، نیم ساعت تا 45 دقیقه است.
بعد از پخت گوشت، شعله اجاق گاز را خاموش کرده و تابه را کنار بگذارید.
در قابلمهای متوسط تا نیمه آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب، جوش بیاید.
پس از آن، برنج خیسخورده را به آب جوشیده اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا برنج مغز پخت شود.
سپس آن را در سبدی ریخته و با آب سرد آبکشی کنید.
حالا مواد تشکیل دهنده این پلوی مخلوط آماده است؛ فقط کافی است آنها را با هم مخلوط کنید.
برای این منظور، قابلمه بزرگی آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و حرارت دهید.
سپس برشهای سیبزمینی یا نان را در کف قابلمه بچینید و ابتدا مقداری برنج بریزید، سپس روی آن را با مقداری لوبیا و پس از آن مقداری شوید خرد شده بپوشانید.
البته پیش از کشیدن برنج، گوشت را چند دقیقه روی حرارت اجاق گاز گرم کنید.
برای این که آب حاصل از پخت لوبیا به هدر نرود، می توانید هنگام دم کردن برنج از آن استفاده کنید، یا آن که آب را به اندازهای بریزید که در طول پخت لوبیا، تمام شود و باقی نماند.
گوشت را هنگام دم کردن برنج نیز میتوانید به همراه مواد دیگر در لابهلای آن بریزید و پلو را با گوشت دم کنید.
به جای شوید خشک میتوانید از شوید تازه نیز استفاده کنید، البته عطر شوید خشک بیشتر است، به همین دلیل شما میتوانید از مخلوط تازه و خشک آن استفاده کنید.
این پلوی مخلوط را به صورت کته نیز میتوانید درست کنید.
در این صورت، کافی است بعد از پخت لوبیا چشم بلبلی، برنج، لوبیا و شوید را به صورت مخلوط در قابلمه یا پلوپز ریخته و پس از گذشت یک ساعت و ربع، یک قابلمه شوید لوبیا پلوی خوشمزه تحویل بگیرید.
مراثی (نوحه) توسط حاج مهدی مختاری بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان شب عاشورا محرم 91: صدای هلهله دشمن وای
سخنرانی توسط حجت الاسلام والمسلمین دهنوی درباره زندگی از سایت راسخون با عنوان پرسش و پاسخ تربیتی 39
تلاوت توسط استاد محمد احمد شبیب درباره 10 - یونس از سایت الکعبه با عنوان یونس
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محسن فرهمند آزاد بمناسبت ذی الحجه درباره دعای عرفه از سایت اهل البیت با عنوان دعای عرفه - محسن فرهمند
مدایح (به شادی ) توسط حاج حسین سازور بمناسبت ذی القعده درباره امام رضا علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان آسمون وکهکشون وفلک همه(سرود،سال94)
مناجات توسط حاج مهدی سماواتی درباره راز و نیاز با خدا از سایت شهید آوینی با عنوان مناجات منظوم
ترتیل توسط شیخ صابر عبدالحکم درباره 75 - قیامت از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره قیامت - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جعفر سبحانی درباره 57 - حدید از سایت راسخون با عنوان سوره حدید / آیه 16
اذان توسط استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
ندبه انتظار توسط حاج محمود کریمی از سایت عقیق با عنوان ای چشم خداوند به ما هم نظری کن
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان راز داستان حضرت یوسف -کلیپ تصویری
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره البینه
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 99,732,105