خدمات تلفن همراه
آشپزی - خورش به
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت خورشي350 گرم
به 2 عدد متوسط
آلو بخارا 100 گرم
پياز يك عدد متوسط
شكر يك قاشق سوپخوري
رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري
زعفران ساييده شده يك قاشق چايخوري
زردچوبه يك قاشق چايخوري
طرز تهیه
ابتدا بهها را شسته و پس از پوست گرفتن، به صورت هلالي برش بزنيد.
سپس داخل تابهاي مقداري روغن بريزيد و بهها را داخل آن سرخ كنيد.
پس از اينكه برشهاي به، تغيير رنگ پيدا كرده و نرم شدند، شعله اجاقگاز را خاموش كنيد و تابه را كنار بگذاريد.
نكته: شما ميتوانيد به جاي پوستكندن بهها، آنها را با پوست برش داده و به همان صورت تفت دهيد.
آلو بخاراها را بشوييد و داخل كاسه كوچكي حاوي آب، به مدت 2 ساعت خيس كنيد.
نكته: با توجه به اينكه آلو نقش طعمدهنده به غذا را بر عهده دارد، ميزان آن را بسته به ذائقهتان ميتوانيد كمتر يا زيادتر كنيد.
پياز را هم پوست كنده و پس از شستن به صورت خلالي خرد كنيد.
سپس در قابلمهاي كه براي پخت خورش آماده كرده بوديد، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت اجاقگاز قرار دهيد.
وقتي روغن داغ شد، پياز خردشده را داخل آن بريزيد و کمي تفت دهيد.
حين سرخشدن، زردچوبه را هم به پياز اضافه كنيد.
در اين فاصله زماني، گوشت را بشوييد و به اندازه مناسب براي خورش خرد كنيد.
سپس داخل سبدي بريزيد تا آب حاصل از شست و شوي آن خارج شود.
حالا در مراحل پاياني سرخشدن پيازها، گوشت خردشده را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا تكههاي گوشت نيز در روغن تفت داده شوند.
پس از آن، پودر زعفران را افزوده و با گوشت و پياز مخلوط كنيد.
در قابلمه حاوي گوشت و پياز داغ، مقداري آب جوش بريزيد.
در قابلمه را بگذاريد و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا گوشت بپزد.
قبل از كاملشدن پخت گوشت، يا پس از گذشت حدود يك ساعت، آلو بخاراي خيسشده را به آن اضافه كنيد و به حرارتدادن ادامه دهيد تا گوشت به طور كامل بپزد.
نكته: شما ميتوانيد آلوها را در ظرف ديگري به صورت جداگانه بپزيد و سپس به گوشت اضافه كنيد، ولي پختن گوشت به همراه آلو، باعث طعمدارشدن بيشتر گوشت و در نتيجه خورش ميشود.
پس از آنكه از پخت گوشت به همراه آلو مطمئن شديد، بههاي سرخشده را به همراه شكر به مواد اضافه كنيد.
نكته: مقدار شكر بستگي به ذائقه شما دارد.
اگر بههاي خريداريشده براي خورش ترشمزه هستند، مقدار شكر را بيشتر كنيد.
در مرحله پاياني، ابتدا رب را در تابه كوچكي به صورت جداگانه در كمي روغن تفت دهيد تا طعم خامي آن گرفته شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد.
ميزان حرارت شعله را كم كنيد و بگذاريد خورش به مدت يكربع ديگر نيز به جوشزدن ادامه دهد. حالا ديگر خورش آماده است.
نكته: اگر آب باقيمانده براي خورش كافي نبود، مقداري آب جوشيده به آن اضافه كنيد و بگذاريد 1 تا 2 دقيقه بجوشد.
مراثی (نوحه) توسط حاج مهدی مختاری بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان حاج مهدی مختاری - شب هشتم محرم 96 - ناله آه آه می آید (شور جدید روضه ای)
سخنرانی توسط آیت الله ناصری دولت آبادی درباره دین از سایت راسخون با عنوان منفعت اطاعت و پیروی برای انسان
تلاوت توسط استاد محمد محمود طبلاوی درباره 80 - عبس از سایت الکعبه با عنوان عبس
مدایح (به شادی ) توسط حاج سیدمجید بنی فاطمه بمناسبت ذی القعده درباره امام رضا علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان نمیتونن بیرونم کنن از در میخونه (سرود، سال 93)
ترتیل توسط شیخ توفیق الصایغ درباره 97 - قدر از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره قدر - حفص از عاصم
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محمدرضا طاهری درباره مناجات امیرالمومنین ع در مسجدکوفه از سایت عقیق با عنوان مناجات امیرالمومنین در مسجد کوفه
مناجات توسط حاج منصور ارضی از سایت عقیق با عنوان مناجات با خدا
اذان توسط استاد انور شحات محمد انور از سایت الکعبه با عنوان اذان الحلوین فقط من عمرو صقر
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره دین از سایت راسخون با عنوان قاعده : و اذا تحققت الامر فی هذه المعانی...و ان کانت ذهینه اقتضی صدها وجود
ندبه انتظار توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان حاج سید مهدی میرداماد - شب چهارم محرم 96 - هنوز شوق تو بارانی از غزل دارد (مناجات)
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 28
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 103,031,356