خدمات تلفن همراه
آشپزی - خورش گردو و اسفناج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
اسفناج خردشده 500 گرم
مغز گردو چرخ شده 400 گرم
گوشت مرغ 650 گرم
پياز متوسط خردشده 2 عدد
رب انار 1 پيمانه
رب گوجه فرنگي 3 قاشق غذاخوري
شکر 3 قاشق غذاخوري
آبغوره 3 قاشق غذاخوري
روغن، نمک، زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهیه
سه تا ظرف روي حرارت مي گذاريم داخل هر کدام مقدار کمي روغن مايع مي ريزيم.
پيازخردشده را به سه قسمت تقسيم کرده و هر قسمت را در يکي از ظرفها مي ريزيم.
اين غذا را مي توان با گوشت گوسفند، مرغ، بلدرچين و مرغابي هم درست کرد.
حرارت زير دو تا از ظرفها را کم مي کنيم.
پياز را در ظرف سوم خوب تفت مي دهيم وقتي کامل تفت داده شد و پياز سبک شد گوشت را اضافه مي کنيم و روي حرارت مي گذاريم آرام آرم سرخ شود.
در دو ظرف ديگر پياز را تفت مي دهيم تا رنگ طلايي به خودش بگيرد.
استفاده از ظرف مسي باعث مي شود غذا طعم بهتري داشته باشد.
در يکي از ظرفها که مخصوص خورش گردو است پياز که کمي طلايي شد گردو را اضافه مي کنيم و مقداري تفت مي دهيم اگر گردو يک مقدار در روغن تفت داده شود چربي خودش را بهتر پس مي دهد.
مقداري نمک و زردچوبه هم به گردو اضافه مي کنيم. آب اصافه مي کنيم و مي گذاريم کامل بپزد. حدود يک ساعت يا يک ساعت و نيم زمان لازم است تا گردو خوب پخته شود.
در ظرف سوم که براي خورش اسفناج است وقتي پياز طلايي شد اسفناج خردشده را اضافه مي کنيم.
هم ساقه و هم برگ اسفناج را استفاده مي کنيم.
اسفناج ها را کاملاً هم مي زنيم.
مدت زمان پخت اسفناج 20 دقيقه است خيلي کم آب اضافه مي کنيم و مي گذاريم کامل بپزد.
وقتي مرغ سرخ شد کمي نمک وزردچوبه اضافه مي کنيم و مي گذاريم کنار.
وقتي مواد هر سه ظرف آماده شد مرغ را به خورش گردو اضافه مي کنيم و يک ساعت هم با گوشت مرغ مي پزيم وقتي جا افتاد اسفناج را هم اضافه مي کنيم.
اگر مي خواهيم رب انار اضافه کنيم به هر دو تا خورش به عنوان چاشني رب انار اضافه مي کنيم اما اگر نخواهيم از رب انار استفاده نمی کنيم.
رب گوجه را داخل روغن کمي تفت داده و شکر و آبغوره اضافه مي کنيم و به عنوان چاشني براي هر دو خورش استفاده مي کنيم.
دقت کنيد اگر در هر يک از خورش ها از يکي از ربها استفاده کنيم غذا مزه بدي خواهد داشت پس براي هر دو از يک نوع رب استفاده کنيد.
سمناني ها معمولاً رب انار استفاده مي کنند.
چاشني نيز همراه خورش سرو مي شود و داخل آن مخلوط نکرديم کنار آن مي گذاريم.
مراثی (نوحه) توسط کربلایی جواد مقدم بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت علی اکبر ع از سایت ذاکرین با عنوان آرامش قلب حسین گردش یک نگاهته
سخنرانی توسط مرحوم کافی درباره دین از سایت راسخون با عنوان تقوا در خلوت
تلاوت توسط استاد سید متولی عبد العال درباره 50 - ق از سایت الکعبه با عنوان ق و الرحمن
ادعیه (دعاخوانی) توسط ابوذر بیوکافی درباره دعای سلامتی امام زمان عج - اللهم کن لولیک از سایت عقیق با عنوان دعای فرج
مدایح (به شادی ) توسط حاج حسین سازور بمناسبت ذی القعده درباره امام رضا علیه السلام از سایت تبیان با عنوان شمس الشموس
مناجات توسط حاج منصور ارضی بمناسبت رمضان المبارک درباره راز و نیاز با خدا از سایت شهید آوینی با عنوان مناجات ماه مبارک رمضان - شب بیست و هشتم سال 91
ترتیل توسط استاد سعود ابراهیم شریم درباره 21 - انبیاء از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره انبیاء - حفص از عاصم
اذان توسط استاد محمد طوخی از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 7 - اعراف از سایت راسخون با عنوان سوره ی اعراف آیات 130 تا 134 - 1
ندبه انتظار توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت رجب المرجب درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان دوباره شب شد و من زنده ماندم بی تو
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره البینه
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 99,772,465