خدمات تلفن همراه
آشپزی - کتلت برنجی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج پخته شده 1 پيمانه
سيب زميني پخته شده 3 عدد متوسط
ادويه مقداري
تخم مرغ 1 عدد
نمک، فلفل، روغن به ميزان لازم
مواد داخل کتلت
پياز سرخ شده 1 پيمانه
گردو يک دوم پيمانه
کشمش يک دوم پيمانه
زرشک يک دوم پيمانه
مواد لازم پيش از غذا
بادمجان کبابي ساطوري 1 عدد بزرگ
ارده 4 قاشق غذاخوري
آبليمو يک چهارم فنجان
سير رنده شده 2 حبه
جعفري ساطوري يک چهارم فنجان
روغن زيتون و نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
ماهي تابه را روي حرارت مي گذاريم تا داغ شود بعد روغن مايع سرخ کردني را به آن اضافه مي کنيم.
پياز سرخ شده را داخل روغن مي ريزيم و کشمش و زرشک را همزمان اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم. گردو را به مواداضافه مي کنيم و نمک، فلفل، ادويه کاري را اضافه مي کنيم.
مقداري نمک به مواد مياني و مقداري هم به مواد بيروني کتلت مي زنيم.
مواد را با هم کمي تفت مي دهيم و حرارت را خاموش مي کنيم.
برنج را بدون نمک و روغن پخته ايم.
برنج و سيب زميني را با هم يا چرخ مي کنيم يا بادستگاه هاي مخصوص با هم ميکث مي کنيم.
تخم مرغ را به مخلوط برنج و سيب زميني اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم.
نمک و مقدار کمي فلفل اضافه مي کنيم.
مي توان به اندازه يک قاشق سوپخوري روغن زيتون هم در مواد اضافه کرد.
مواد را کاملاً مخلوط مي کنيم.
براي اينکه موادبه دست نچسبد.
دستمان را خيس مي کنيم و از مواد به اندازه يک نارنگي برمي داريم.
ماهي تابه را که داخل آن روغن ريخته ايم روي حرارت مي گذاريم تا داغ شود.
موادخمير مانند را داخل دست صاف مي کنيم و وسط آن را از مواد مياني مي گذاريم و بعد لبه هاي آن را روي مواد برمي گردانيم و روي مواد را کاملاً مي پوشانيم و با دست سعي مي کنيم آن را صاف کنيم.
اين غذا نيازي به سس ندارد اما اگر بخواهيم همراه با سس مصرف کنيم مي توانيم براي تهيه سس يک قاشق رب را با روغن خيلي کمي که اگر روغن زيتون باشد بهتر است و مقدار کمي فلفل، نمک، سرکه و مقدار خيلي کم شکر مخلوط مي کنيم و روي حرارت مي گذاريم تا غليظ شود و همراه غذا استفاده مي کنيم.
کتلت ها را داخل روغن با حرارت کم سرخ مي کنيم.
تا کتلت ها مغز پخت شوند.
براي اين پيش غذا روغن زيتون به ميزان لازم استفاده مي شود اما تقريباً يک قاشق غذاخوري مي تواند کافي باشد.
ارده وسير را به بادمجان اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم.
نمک و کمي فلفل اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم.
آب ليموي تازه را هم به مواد اضافه مي کنيم.
براي اين که موقع فشردن آب ليموي تازه داخل غذا هسته هاي آن نريزد مي توان يک تکه توري را روي ليمو کشيد واز پشت گره زد بعد ليمو را فشرد تا هسته هاي آن داخل غذا نريزد.
پيش غذا را داخل ظرف مناسب مي ريزيم و جعفري و روغن زيتون را روي آن مي ريزيم.
اين پيش غذا نياز به تزئين زيادي ندارد و همان جعفري کافي است.
مراثی (نوحه) توسط حاج مهدی مختاری بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان شب عاشورا محرم 91: صدای هلهله دشمن وای
سخنرانی توسط حجت الاسلام والمسلمین دهنوی درباره زندگی از سایت راسخون با عنوان پرسش و پاسخ تربیتی 39
تلاوت توسط استاد محمد احمد شبیب درباره 10 - یونس از سایت الکعبه با عنوان یونس
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محسن فرهمند آزاد بمناسبت ذی الحجه درباره دعای عرفه از سایت اهل البیت با عنوان دعای عرفه - محسن فرهمند
مدایح (به شادی ) توسط حاج حسین سازور بمناسبت ذی القعده درباره امام رضا علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان آسمون وکهکشون وفلک همه(سرود،سال94)
مناجات توسط حاج مهدی سماواتی درباره راز و نیاز با خدا از سایت شهید آوینی با عنوان مناجات منظوم
ترتیل توسط شیخ صابر عبدالحکم درباره 75 - قیامت از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره قیامت - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جعفر سبحانی درباره 57 - حدید از سایت راسخون با عنوان سوره حدید / آیه 16
اذان توسط استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
ندبه انتظار توسط حاج محمود کریمی از سایت عقیق با عنوان ای چشم خداوند به ما هم نظری کن
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان راز داستان حضرت یوسف -کلیپ تصویری
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره البینه
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 99,732,105