خدمات تلفن همراه
آشپزی - شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج4 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه
شوید خشک 6 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز متوسط یک عدد
پودر زعفران یک قاشق چایخوری سر خالی
نمک به مقدار لازم
زردچوبه یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا برنج را به همراه مقداری نمک در آب حداقل به مدت دو ساعت خیس کنید.
لوبیا را نیز شسته و در قابلمه ی حاوی مقداری آب روی اجاق گاز قرار دهید تا بپزد.
برای پخت لوبیا چشم بلبلی مدت یک ساعت وقت لازم است.
بعد از پخت کامل لوبیا، آن را در سبد آبکشی کنید تا آب اضافی آن خارج شود.
پیاز را پوست کنده و پس از شستن به صورت خلالی خرد کنید.
سپس در یک تابه گود، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. حالا پیاز خلالی شده را به روغن اضافه کنید.
در طول سرخ شدن پیاز، زردچوبه را نیز بیفزایید.
پس از آن، گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا گوشت نیز سرخ شود.
در پایان، ابتدا مقداری نمک اضافه کرده و سپس پودر زعفران را در مقداری آبجوش حل کرده و در این مخلوط بریزید.
حالا در قابلمه را بگذارید تا گوشت روی حرارت بپزد.
زمان لازم برای پخت گوشت چرخکرده، نیم ساعت تا 45 دقیقه است.
بعد از پخت گوشت، شعله اجاق گاز را خاموش کرده و تابه را کنار بگذارید.
در قابلمهای متوسط تا نیمه آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب، جوش بیاید.
پس از آن، برنج خیسخورده را به آب جوشیده اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا برنج مغز پخت شود.
سپس آن را در سبدی ریخته و با آب سرد آبکشی کنید.
حالا مواد تشکیل دهنده این پلوی مخلوط آماده است؛ فقط کافی است آنها را با هم مخلوط کنید.
برای این منظور، قابلمه بزرگی آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و حرارت دهید.
سپس برشهای سیبزمینی یا نان را در کف قابلمه بچینید و ابتدا مقداری برنج بریزید، سپس روی آن را با مقداری لوبیا و پس از آن مقداری شوید خرد شده بپوشانید.
البته پیش از کشیدن برنج، گوشت را چند دقیقه روی حرارت اجاق گاز گرم کنید.
برای این که آب حاصل از پخت لوبیا به هدر نرود، می توانید هنگام دم کردن برنج از آن استفاده کنید، یا آن که آب را به اندازهای بریزید که در طول پخت لوبیا، تمام شود و باقی نماند.
گوشت را هنگام دم کردن برنج نیز میتوانید به همراه مواد دیگر در لابهلای آن بریزید و پلو را با گوشت دم کنید.
به جای شوید خشک میتوانید از شوید تازه نیز استفاده کنید، البته عطر شوید خشک بیشتر است، به همین دلیل شما میتوانید از مخلوط تازه و خشک آن استفاده کنید.
این پلوی مخلوط را به صورت کته نیز میتوانید درست کنید.
در این صورت، کافی است بعد از پخت لوبیا چشم بلبلی، برنج، لوبیا و شوید را به صورت مخلوط در قابلمه یا پلوپز ریخته و پس از گذشت یک ساعت و ربع، یک قابلمه شوید لوبیا پلوی خوشمزه تحویل بگیرید.
مراثی (نوحه) توسط حاج مهدی مختاری بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ابوالفضل ع از سایت راسخون با عنوان حاج مهدی مختاری - شب نهم محرم 96 شب تاسوعا - سایه بان خیال را بردند (شور جدید)
سخنرانی توسط آیت الله شیخ محمد شجاعی درباره دین از سایت راسخون با عنوان راه رهایی از طول امل در روایات
تلاوت توسط شیخ ناصر القطامی درباره 61 - صف از سایت الکعبه با عنوان الصفحه الرابعه
ادعیه (دعاخوانی) توسط محسن حسن زاده درباره صلوات از سایت تبیان با عنوان صلوات بر امام جواد ع
مدایح (به شادی ) توسط حاج سعید حدادیان درباره حضرت ابوالفضل ع از سایت عقیق با عنوان سقای دشت کربلا اباالفضل
مناجات توسط حاج منصور ارضی بمناسبت رمضان المبارک درباره راز و نیاز با خدا از سایت ذاکرین با عنوان بساط عاشقی ما به پاست
اذان توسط استاد روح الله کاظم زاده از سایت شهید آوینی با عنوان اذان انتظار
ترتیل توسط استاد سعود ابراهیم شریم درباره 21 - انبیاء از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره انبیاء - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 7 - اعراف از سایت راسخون با عنوان سوره ی اعراف آیات 130 تا 134 - 1
ندبه انتظار توسط حاج محمود کریمی از سایت عقیق با عنوان ای چشم خداوند به ما هم نظری کن
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره البینه
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 99,931,856