خدمات تلفن همراه
آشپزی - خوراک آشیانه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
مواد لازم براي خمير فيلو
آرد سفيد گندم 150گرم
بهبود دهنده آرد يک چهارم قاشق چايخوري
نمک، فلفل قرمز به دلخواه
زرده تخم مرغ 2 عدد
شير 3 قاشق سوپخوري
روغن مايع 3 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي پر کردن
فيله گوسفند يا گوساله 750گرم
قارچ 400گرم پيازچه 1عدد
آويشن و جعفري 4 قاشق سوپخوري
رزماري 1قاشق سوپخوري خردشده
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چايخوري
کره 2قاشق سوپخوري نمک، فلفل به ميزان لازم
پوره آلوي سياه يا آلبالو 4 قاشق سوپخوري
آبليمو 3 قاشق سوپخوري
فلفل سياه 1 قاشق چايخوري
کره به ميزان لازم براي چرب کردن قالب
گلابي 4 عدد
پنير بلو چيز 250گرم
سس نعنا 2 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
آرد سفيد، بهبود دهنده، نمک، فلفل را با هم مخلوط کنيد.
وسط آرد را گود کرده و زرده تخم مرغ، شير و روغن مايه را در آن بريزيد.
مواد را با هم مخلوط کرده وخوب ورز دهيد تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد.
خمير را به مدت يک ساعت کنار بگذاريد تا ور بيايد.
گوشت ها را به ابعاد 1×1 سانتي متري خرد کنيد.
قارچ ها را نيز خرد کنيد.
پيازچه ها را هم حلقه حلقه کنيد، سپس کره را در تابه داغ کرده و گوشت را در آن تفت دهيد تا سرخ شده و بپزد.
قارچ و پيازچه را اضافه کنيد و تفت دادن را ادامه دهيد.
آويشن، جعفري، رزماري، رنده پوست پرتقال نمک و فلفل را اضافه کنيد و تفت دادن را ادامه دهيد.
در آخر پوره آلوي سياه، آبليمو، پرتقال، نمک و فلفل سياه را افزوده و 5 دقيقه همه مواد را باهم تفت دهيد.
فر را روي حرارت 170درجه سانتي گراد گرم کنيد.
پياله هاي مخروطي شکل را با کره اضافي چرب کنيد و آماده بگذاريد.
خمير را بسيار نازک و مانند لواش باز کرده و به قطر 16سانتي متري دايره هايي ببريد.
سپس دو تکه خمير يعني دو دايره را روي هم قرار دهيد و در کاسه اي قرار دهيد طوري که کف و اطراف قالب را بپوشاند مايه پر کردني را داخل آن بريزيد.
گلابي ها را پوست بکنيد و مانند پره هاي پرتقال خرد کنيد و روي مايه قرار دهيد.
پنير را با چنگال پوره کنيد و روي مايه و گلابي ريخته و به مدت 15 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد.
پس از پخت آن را با سس نعنا سرو کنيد.
خواص
انرژي کل اين غذا 4238کيلوکالري مي باشد 26درصد آن از کربوهيدرات، 22درصد آن از پروتئين و 52 درصد آن از چربي تامين مي گردد.
نکات
در خمير فيلو ميتوان به جاي شير از 2 قاشق سوپخوري ماست استفاده کرد تا خمير تردتر شود.
به جاي سس نعنا که در سوپرمارکت ها موجود است مي توان روغن زيتون بدون بو را با برگ هاي نعنا مزه دار کرد و به کار ببريد.
مراثی (نوحه) توسط حاج حسین سیب سرخی بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان بگذار آدمیان طعنه زنندم گویند ...
سخنرانی توسط حجت الاسلام و المسلمین قرائتی از سایت مرکز فرهنگی درسهایی از قرآن با عنوان تفسیر سوره فلق -15
تلاوت توسط محمدی بحیری درباره 5 - مائده از سایت الکعبه با عنوان المائدة عزاء المرحوم محمد الصدیق 15-12-2008
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج میثم مطیعی بمناسبت رمضان المبارک درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت راسخون با عنوان حاج میثم مطیعی | فرازهایی از دعای ابوحمزه ثمالی (بخش سوم) 1392/4/31
مدایح (به شادی ) توسط حاج سید مهدی میرداماد درباره امام رضا علیه السلام از سایت عقیق با عنوان رضا شاه خراسان
مناجات توسط حاج سیدمجید بنی فاطمه بمناسبت رمضان المبارک درباره راز و نیاز با خدا از سایت ذاکرین با عنوان آ خدا منم منم بنده تو
اذان توسط استاد راغب مصطفی غلوش از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
ترتیل توسط شیخ توفیق الصایغ درباره 79 - نازعات از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره نازعات - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 13 - رعد از سایت راسخون با عنوان سوره ی رعد آیه ی 40
ندبه انتظار توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت رجب المرجب درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان دوباره شب شد و من زنده ماندم بی تو
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره البینه
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 99,917,553