خدمات تلفن همراه
آشپزی - کباب بلغاری
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت راسته گوسفند يا فيله گوساله 500 گرم
سينه مرغ بدون استخوان 300 گرم
زعفران دم كرده 2 قاشق چايخوري
كره 100 گرم
سس سويا 1 قاشق غذا خوري
پياز متوسط 2 عدد ( ريز رنده شده )
نمك و ادويه به مقدار لازم
طرز تهیه
سينه مرغ را به قطعات يك دست در اندازه 3 در 4 سانتيمتر برش دهيد.
گوشت را نيز به عرض دو سانتيمتر و طول 10-12 به صورت نواري ببريد.
آب پياز را گرفته و آن را در ظرفي همراه با سس سويا و نصف زعفران مخلوط كنيد.
مرغ را روي تخته كار بگذاريد و گوشت فيله يا راسته را دور آن بپيچيد.
طوري كه مرغ ميان يك نوار از گوشت قرار بگيرد.
در هر سيخ 6-8 تكه به همين صورت آماده كنيد.
با قلموي تميز مخصوص از مخلوط پياز و زعفران روي كباب ها بماليد.
بهتر است روي ذغال كباب كنيد ولي اگر در دسترس نبود ميتوانيد از انواع كباب پز هاي برقي يا گازي نيز استفاده كنيد.
دقت كنيد حرارت بسيار ملايم باشد تا كباب ها كاملا مغز پخت شوند.
بعد از اينكه كمي كباب خودش را گرفت ( آب آن كشيده شد روي حرارت ) كره را آب كنيد و باقيمانده زعفران و كمي نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد و دوباره با قلمو روي كباب ها بماليد.
بعد از اتمام كار نيز اين كار را دوباره تكرار كنيد.
اين عمل باعث جلوگيري از خشك شدن كباب ها حين پخت و همچنين باعث مغز پخت شدن گوشت ميشود.
خواص
اين غذا به دليل داشتن مقدار زيادي گوشت قرمز و سفيد و سس سويا، منبع خوبي براي كلسيم و پروتيئن است.
افرادي كه چربي خون بالا يا فشار خون بالا دارند، در خوردن اين غذا زياده روي نكنند بهتر است.
گوشت قرمز براي افرادي كه ناراحتي قلبي دارند مضر است.
نکات
براي نرم كردن انواع گوشت ميتوانيد يك عدد كيوي را ورق ورق كرده و لابه لاي گوشت به همراه كمي پياز بگذاريد.
پياز براي گرفتن بوي خامي انواع گوشت سفيد و قرمز و كيوي براي نرم كردن گوشت ها به كار ميروند.
دقت كنيد كه زمان خواباندن گوشتها در مخلوط كيوي و پياز بيشتر از 15 دقيقه نباشد.
وگرنه گوشت بافت سفت خود را به كلي از دست ميدهد و مزه بدي هم پيدا ميكند.
به جاي كيوي از انجير تازه هم براي اين منظور ميتوانيد استفاده كنيد.
هيچ وقت در ابتداي پخت انواع گوشت قرمز ( به صورت كباب يا خورش يا... ) از نمك براي مزه دار كردن گوشت استفاده نكنيد.
زيرا باعث سفت و دير پز شدن گوشت ميشود.
مراثی (نوحه) توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت صفر المظفر درباره حضرت رقیه س از سایت تبیان با عنوان وای از جدایی
ادعیه (دعاخوانی) توسط علی پورکاوه زنجانی درباره زیارت عاشورا از سایت عقیق با عنوان زیارت عاشورا
سخنرانی توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر رفیعی بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت شهید آوینی با عنوان سخنرانی درباره حضرت فاطمه زهرا-س- با عنوان عفاف
تلاوت توسط استاد محمد صدیق منشاوی درباره 4 - نساء از سایت الکعبه با عنوان النساء رادیو سوریا
مناجات توسط حاج مهدی سماواتی درباره مناجات امیرالمومنین ع در مسجدکوفه از سایت شهید آوینی با عنوان مناجات امیرالمؤمنین علیه السلام در مسجد کوفه2
اذان توسط استاد روح الله کاظم زاده از سایت شهید آوینی با عنوان اذان انتظار
مدایح (به شادی ) توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ابوالفضل ع از سایت تبیان با عنوان اشجع الناس آمد
ندبه انتظار توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان آقاجون آجرک الله فدای شال سیاهت
ترتیل توسط شیخ الزین محمد أحمد درباره 114 - ناس از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره ناس - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره دین از سایت راسخون با عنوان هدایت الهی در تغییر قبله
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره العلق
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان مجهز شوید به اسلحه های جنگ نامنظم
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 170,794,375