خدمات تلفن همراه

آشپزی - عدس پلو با کوفته ‌ریزه

مواد لازم
مواد لازم برای چهار نفر
گوشت چرخ کرده 400 گرم
برنج 450 گرم (سه پیمانه)
عدس200 گرم
کشمش پلویی100 گرم
پیاز یک عدد
زیره‌ سیاه یک قاشق غذاخوری
پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
زعفران حل شده به مقدارلازم
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا برنج را خوب شسته، خیس می‌کنیم و نمک می‌زنیم و چند ساعت می‌گذاریم بماند. عدس را از قبل کمی خیس می کنیم. سپس آب آن را خالی کرده و در ظرفی ریخته و با یک لیوان آب تازه می‌گذاریم بپزد تا آب آن کاملا خشک شود.
پیاز را رنده کرده و با گوشت مخلوط می‌کنیم و به آن نمک و زردچوبه و فلفل و کمی از زیره سیاه را اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم. سپس از مخلوط گوشت به مقدار یک فندق برمی‌داریم و در دست گرد می‌کنیم تا به شکل کوفته‌ریزه درآید.
کمی روغن در تابه ریخته و با حرارت زیاد کوفته ‌ریزه‌ها را سریع سرخ می‌کنیم. کوفته ‌ریزه ‌ها را کم ‌کم داخل تابه می‌ریزیم، چون اگر همه را با هم بریزیم، گوشت آب می‌اندازد. کشمش‌ها را هم با پیاز داغ کمی تفت می‌دهیم. وقتی که همه ی مواد آماده شد، کنار می‌گذاریم.
برنج را آب‌کش می کنیم. ته قابلمه ی برنج، کمی روغن می‌ریزیم و ته دیگ می‌گذاریم. مقداری از برنج را ریخته و روی آن کمی زعفران می‌دهیم و کمی از عدس، کوفته ریزه، کشمش و زیره می‌ریزیم. همین کار را تکرار می‌کنیم تا همه ی مواد داخل قابلمه ریخته شوند.
سپس برنج را دم می‌کنیم. بعد از حدود 30 تا 40 دقیقه عدس پلو آماده است. روی آن روغن داغ می‌دهیم و در ظرف می‌کشیم. برای این‌که برنج خوب به عمل آید، موقع خیساندن، به آن نمک فراوان بزنید. ولی موقع پخت آب برنج را خالی کرده و یکی دوبار با آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن شسته شود
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 170,792,618