خدمات تلفن همراه
آشپزی - پلو لوبیا سبز
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج3 پیمانه
لوبیا سبز1 پیمانه ( خرد شده )
نخود فرنگی 1 پیمانه
ذرت پخته یا بخار پز سه چهارم پیمانه
سیب زمینی 1 عدد متوسط ( نگینی خرد شده )
گوجه فرنگی 1 عدد متوسط
ادویه دلخواه به مقدار لازم
زعفران دم شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه
برنج را از چند ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس کنید .
در تابه ای مقداری روغن گرم کنید و بعد لوبیا سبز خرد شده را همراه با نخود فرنگی و سیب زمینی خرد شده و ذرت از قبل پخته شده داخل تابه بریزید و قدری تفت دهید تا رنگ لوبیا و سیب زمینی تغییر کند .
گوجه را فیله و خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید .
کمی نمک و ادویه (شامل پودر سیر، دارچین، فلفل، زردچوبه، زعفران یا هر نوع طعم دهنده دیگر) داخل مواد بریزید و با شعله متوسط حدود 5 دقیقه مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و قدری آب گوجه کشیده شود.
دو لیوان آب جوش داخل تابه بریزید، درب تابه را ببندید و 20 دقیقه زمان برای طبخ مواد در نظر بگیرید .
برنج را طبق دستورات قبلی آبکش کنید و کنار بگذارید تا قدری خنک شود و آب اضافی آن چیده شود.
بعد از طبخ کامل مواد و کشیده شدن آب اضافی آن، حرارت را خاموش کنید و درب تابه را بردارید و کمی صبر کنید تا مایه خنک شود .
به اندازه یک کفگیر از مایه را جدا کنید و در جای گرمی نگه دارید .
کف قابلمه متناسب با اندازه مواد، مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بندازید، یک لایه از برنج آبکش شده بریزید و کمی دارچین و ادویه پلویی روی آن بریزید، یک لایه از مایه آماده روی پلو بریزید و اینکار را تکرار کنید تا هم برنج و هم مایه تمام شود.
( لایه آخر را با برنج ساده بپوشانید ) قدری زعفران دم شده و دارچین و ادویه روی لایه آخر بریزید.
حرارت را کمی بالا ببرید تا پلو بخار کند، به اندازه نصف استکان مخلوط آب جوش و روغن را روی سطح پلو بریزید و بعد از اینکه پلو بخار کرد، آن را دم بگذارید و حرارت را روی شعله ملایم تنظیم کنید.
حدود یک ساعت و نیم برای دم کشیدن پلو زمان لازم است .
بعد از دم کشیدن پلو، به کمک کفگیر مواد را داخل قابلمه به آرامی مخلوط کنید و داخل ظرف مورد نظر سرو کنید .
مقدار جدا کرده از مایه را روی پلو بریزید و غذا را سرو کنید .
تلاوت توسط استاد محمود شحات انور درباره 91 - شمس از سایت الکعبه با عنوان الشمس من الروائع
سخنرانی توسط حجت الاسلام و المسلمین قرائتی درباره 113 - فلق از سایت راسخون با عنوان تفسیر سوره فلق
مراثی (نوحه) توسط حاج ملا باسم کربلایی بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت تبیان با عنوان لکم نسری بکم
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محسن فرهمند آزاد بمناسبت رمضان المبارک درباره سایر دعاهای ماه رمضان از سایت راسخون با عنوان فرهمند-دعای سحرهای ماه رمضان
مدایح (به شادی ) توسط حاج سید رضا نریمانی بمناسبت ربیع الاول درباره حضرت رسول صلی الله علیه و اله از سایت راسخون با عنوان سید رضا نریمانی - میلاد پیامبر و امام صادق - جلسه هفتگی 16 آذر 96 - دیگه سحر سر اومد آقایِ حیدَر اومد (سرود)
ترتیل توسط سید رمضان درباره 96 - علق از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره علق - حفص از عاصم
مناجات توسط محمد گلریز درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان بازا بازا هــر آنــچـه هسـتـی بــازا
ندبه انتظار توسط حاج محمود کریمی بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان متی ترانا و نراک/ ابتهال عربی
اذان توسط استاد عباس سلیمی از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 15 - حجر از سایت راسخون با عنوان سوره ی حجر آیات 14 تا 18
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان مجهز شوید به اسلحه های جنگ نامنظم
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الرحمن
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 89,795,684