خدمات تلفن همراه

آشپزی - پلو لوبیا سبز

مواد لازم
برنج3 پیمانه
لوبیا سبز1 پیمانه ( خرد شده )
نخود فرنگی 1 پیمانه
ذرت پخته یا بخار پز سه چهارم پیمانه
سیب زمینی 1 عدد متوسط ( نگینی خرد شده )
گوجه فرنگی 1 عدد متوسط
ادویه دلخواه به مقدار لازم
زعفران دم شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه
برنج را از چند ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس کنید .
در تابه ای مقداری روغن گرم کنید و بعد لوبیا سبز خرد شده را همراه با نخود فرنگی و سیب زمینی خرد شده و ذرت از قبل پخته شده داخل تابه بریزید و قدری تفت دهید تا رنگ لوبیا و سیب زمینی تغییر کند .
گوجه را فیله و خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید .
کمی نمک و ادویه (شامل پودر سیر، دارچین، فلفل، زردچوبه، زعفران یا هر نوع طعم دهنده دیگر) داخل مواد بریزید و با شعله متوسط حدود 5 دقیقه مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و قدری آب گوجه کشیده شود.
دو لیوان آب جوش داخل تابه بریزید، درب تابه را ببندید و 20 دقیقه زمان برای طبخ مواد در نظر بگیرید .
برنج را طبق دستورات قبلی آبکش کنید و کنار بگذارید تا قدری خنک شود و آب اضافی آن چیده شود.
بعد از طبخ کامل مواد و کشیده شدن آب اضافی آن، حرارت را خاموش کنید و درب تابه را بردارید و کمی صبر کنید تا مایه خنک شود .
به اندازه یک کفگیر از مایه را جدا کنید و در جای گرمی نگه دارید .
کف قابلمه متناسب با اندازه مواد، مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بندازید، یک لایه از برنج آبکش شده بریزید و کمی دارچین و ادویه پلویی روی آن بریزید، یک لایه از مایه آماده روی پلو بریزید و اینکار را تکرار کنید تا هم برنج و هم مایه تمام شود.
( لایه آخر را با برنج ساده بپوشانید ) قدری زعفران دم شده و دارچین و ادویه روی لایه آخر بریزید.
حرارت را کمی بالا ببرید تا پلو بخار کند، به اندازه نصف استکان مخلوط آب جوش و روغن را روی سطح پلو بریزید و بعد از اینکه پلو بخار کرد، آن را دم بگذارید و حرارت را روی شعله ملایم تنظیم کنید.
حدود یک ساعت و نیم برای دم کشیدن پلو زمان لازم است .
بعد از دم کشیدن پلو، به کمک کفگیر مواد را داخل قابلمه به آرامی مخلوط کنید و داخل ظرف مورد نظر سرو کنید .
مقدار جدا کرده از مایه را روی پلو بریزید و غذا را سرو کنید .
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 170,806,768