خدمات تلفن همراه
آشپزی - شنگ پلو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
پیاز یک عدد
گوشت قیمهای نیم کیلوگرم
شنگ نیم کیلوگرم
پودر زعفران نوک قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم برای سرخکردن
طرز تهیه
ابتدا برنج را شسته و به همراه مقداری نمک در کاسهای حاوی آب به مدت چند ساعت خیس کنید. در این فاصله، شنگها را پاک کرده و پس از شستن بهصورت ریز خرد کنید؛ سپس در سبدی بریزید و اجازه دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
گوشت را هم پاک کرده و بهصورت قیمهای خرد کنید.
سپس تکههای گوشت را در سبدی بریزید و زیر شیر آب سرد بشویید.
حالا مدتی صبر کنید تا آب اضافی آن نیز خارج شود.
پیاز را نیز پوست کنده و بهصورت خلالی خرد کنید.
در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید.
پس از داغشدن روغن، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی تغییررنگ پیدا کند.
سپس زردچوبه را ریخته و ۳دقیقه دیگر سرخکردن را ادامه دهید تا طعم خاص آن از بین برود. پس از آن، نوبت اضافهکردن زعفران است.
برای این منظور، ابتدا پودر زعفران را داخل کمی آب جوش حل کرده و سپس به مخلوط پیازداغ اضافه کنید.
مرحله بعدی اضافهکردن گوشت است.
تکههای گوشت را به اندازهای همراه با پیازداغ تفت دهید که تغییررنگ پیدا کنند.
پس از آن، یک لیوان آب جوشیده را در تابه ریخته و در آن را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.
پس از پختن گوشت، آن را کنار بگذارید.
قابلمهای آماده کرده و تا نیمه از آب پر کنید، سپس روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا آب به جوش آید.
پس از آن، برنج را به همراه شنگ خردشده اضافه کرده و صبر کنید تا برنج در آب جوشیده و آماده آبکشکردن شود.
نکته باتوجه به اینکه سبزی شنگ بافت ضخیمی دارد، باید آن را همزمان با برنج در آب درحال جوش بریزید تا با نیمپز شدن برنج، شنگ هم بپزد.
وقتی برنج و شنگ به مقدار لازم جوشید، آن را در سبدی آبکش کنید.
سپس داخل قابلمه کمی روغن بریزید و چند تکه نان یا چند برش سیبزمینی ته قابلمه بچینید.
شما میتوانید برای تهدیگ این غذا از چند برگ کاهو استفاده کنید.
تهدیگ کاهو بسیار ترد و لذیذ خواهد شد.
حالا برنج مخلوط را روی تهدیگ بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید.
پس از گذشت چند دقیقه، مقداری کره آب شده یا روغن را به همراه کمی آب روی برنج بریزید و بگذارید دم بکشد.
در پایان، مخلوط گوشت را گرم کنید، سپس برنج را در ظرف موردنظر بکشید و مخلوط گوشت را روی آن بریزید.
روش دیگر: این برنج مخلوط را بهصورت کته نیز میتوانید درست کنید؛ به این صورت که مخلوط برنج و سبزی را به همراه روغن در قابلمهای حاوی ۴ پیمانه آب بریزید و پس از اینکه آب آن تمام شد، مانند کته دم کنید.
تلاوت توسط استاد محمود علی البنا درباره 48 - فتح از سایت الکعبه با عنوان الفتح 1--19
سخنرانی توسط استاد شیخ حسین انصاریان بمناسبت محرم الحرام درباره دین از سایت راسخون با عنوان عشق حقیقی -روز دوم محرم 1395 - تهران - حسینیه هدایت
مراثی (نوحه) توسط حاج حسین سیب سرخی بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت راسخون با عنوان حاج حسین سیب سرخی - شب دوم محرم 96 - ذکر دم به دم حسین (شور زیبا)
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج مهدی سلحشور درباره دعای مجیر از سایت عقیق با عنوان دعای مجیر
مناجات توسط حاج مهدی سماواتی از سایت عقیق با عنوان مناجات
ترتیل توسط شیخ ابوبکر الشاطری درباره 108 - کوثر از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره کوثر - حفص از عاصم
مدایح (به شادی ) توسط حاج مهدی اکبری بمناسبت ربیع الاول از سایت راسخون با عنوان حاج مهدی اکبری - ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) - سال 95 - بنویسید که من اهل علی آبادم (شور جدید)
اذان توسط استاد سید محسن خدام حسینی از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان تعریف شرایط ضمان
ندبه انتظار توسط حاج محمدرضا طاهری بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان دوباره شعله بکش دودمان آدم را
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان مجهز شوید به اسلحه های جنگ نامنظم
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 24
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 89,424,676