خدمات تلفن همراه

آشپزی - چلو با خورش قیمه در ماکروویو

مواد لازم
گوشت گوسفند خورشي200گرم
لپه300گرم
پياز1عدد متوسط
رب گوجه فرنگي1قاشق سوپخوري
روغن مايع1قاشق غذا خوري
آبيک و يک دوم پيمانه
پودر ليمو عماني به ميزان لازم
دارچين و زعفران به ميزان لازم
نمک، فلفل سياه، زردچوبه به ميزان لازم
گلاب به ميزان لازم
قابلمه شيشه اي در دار گرد يا بيضي
مواد لازم تهيه چلو
برنج4پيمانه
آب6پيمانه
روغن مايع 2قاشق سوپخوري
کره 1قاشق سوپخوري
نمک1قاشق چايخوري
طرز تهیه
پياز را خرد کرده و با روغن مايع در ظرف مخصوص ماکروويو مخلوط کنيد.
در ظرف را باز بگذاريد و دستگاه را در وضعيت Micro power قرار دهيد.
سپس با قدرت زيادي براي 10 دقيقه تنظيم کنيد تا پياز سرخ شود.
در اين مدت، بايد مواد را يک بار هم بزنيد.
در هنگام سرخ کردن مواد دقت داشته باشيد از ظرف گرد يا بيضي استفاده کنيد.
ظرف هاي چهارگوش يا زاويه دار مناسب استفاده در مايکروويو نيستند.
گوشت رامکعبي شکل و يک اندازه خرد کنيد وهمراه کمي زردچوبه، رب گوجه فرنگي و فلفل سياه به پياز تفت داده بيفزاييد.
سپس مواد را با در بسته 2 دقيقه تفت دهيد.
بعد آب را همراه لپه اي که حتماً از شب قبل خيس کرده ايد، اضافه کنيد ودر ظرف را ببنديد.
دستگاه را در وضعيتMicro power و با قدرت متوسط و براي مدت 25 دقيقه تنظيم کنيد.
ليمو عماني، دارچين، نمک، گلاب و زعفران را هم بزنيد و به گوشت نيم پز اضافه کنيد و در ظرف را ببنديد.
10دقيقه ديگر به مواد زمان دهيد تا خورش جا بيفتد(زمان وقفه). دستگاه در حالت خاموش خورش آماده است. نوش جان!
برنج را پاک کنيد و چند بار بشوييد تا آب آن زلال شود.
برنج را در ظرفي که اندازه آن دوبرابر حجم برنج باشد، بريزيد و آب، نمک و روغن آن را اضافه کنيد.
در مرحله اول، پخت دستگاه را با قدرت زياد و با زمان حدود 25 دقيقه تنظيم کنيد.
ظرف را بدون درپوش در دستگاه قرار دهيد.
دستگاه را در وضعيت Micro power و با قدرت متوسط و اين بار ظرف را از دستگاه خارج کنيد.
کره را به برنج بيفزاييد.
در ظرف را بگذاريد و 15 دقيقه زمان دهيد تا برنج دم بکشد.
آب برنج که کشيده شد و پخت آن در حدود دلخواه شما انجام شد، ظرف را از دستگاه خارج کنيد.
نکات
اگر مايليد درزمان صرفه جويي کنيد، مي توانيد از پياز داغ آماده استفاده کنيد.
اگرمايليد گوشت در زمان کوتاه تري بپزند، بهتر است از گوشت اندام هاي غير حرکتي گوشت (دست و ران) استفاده کنيد.
در پخت از گوشت بدون استخوان استفاده کنيد.
هم زدن مواد در ماکروويو فراموش نشود. اصولاً زمان پخت را هميشه نصف کنيد و يک بار يا 2 بار مواد را از دستگاه خارج کنيد و آن را هم بزنيد.
هنگام پخت هميشه براي ظرف از درپوش استفاده کنيد.
وزن و قدرت موتور را هرگز کم يا زياد نکنيد؛ زيرا وزن مواد نسبت مستقيم با زمان پخت دارد.
پخت غذا در دستگاه ماکروويو هم در زمان صرفه جويي مي کند و هم در مصرف روغن. چون نيازي به استفاده از روغن زياد، نيست.
اگر مايليد چلوي شما با کيفيت بهتري بپزد، مي توانيد برنج را نيم ساعت قبل از پخت، خيس کنيد. آب برنج را حدود يک پيمانه بيشتر کنيد و در پايان اين مرحله برنج را آبکش کنيد. بعد مراحل پخت را ادامه دهيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 170,791,419