خدمات تلفن همراه
آشپزی - سوپ اسپانیایی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
یک پیمانه جو
یک پیمانه خرد شده پیاز
2 پیمانه ریز خرد شده کلم
یک عدد قلم گوساله
یک پیمانه خرد شده گشنیز ( به پیمانه کاملاً فشرده)
به اندازه کافی فلفل و نمک
4 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
يک پيمانه جو
يک پيمانه خرد شده پياز
2پيمانه ريز خرد شده کلم
يک عدد قلم گوساله
يک پيمانه خرد شده فشرده
به اندازه کافي فلفل و نمک
4قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي
به هيچ عنوان سوپ را هم نمی زنيم.
طرز تهیه
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاريم، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ريزيم که دليل اين کار کف حاصل ازپخت قلم است.
دو عدد پياز داخل ظرف می ريزيم که بوی بد آن گرفته شود.
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاریم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ریزیم که دلیل این کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پیاز داخل ظرف می ریزیم که بوی بد آن گرفته شود.
جو، پیازوکلم را داخل ظرف ریخته می گذاریم تا به مدت 2 ساعت خوب پخته شود. سپس قلم را بر می داریم ، اگر سوپ رادر دیگ زودپز می پزیم ، کمی نمک می ریزیم که دیگ زودپزسیاه نشود.
سپسرب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد.
جو، پيازوکلم را داخل ظرف ريخته می گذاريم تا به مدت 2 ساعت خوب پخته شود.
سپس قلم را بر می داريم، اگر سوپ رادر ديگ زودپز می پزيم، کمی نمک می ريزيم که ديگ زودپزسياه نشود.
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می نماييم تا سوپ کاملاً رنگ بگيرد.
گشنيز، فلفل و نمک را در آخرين مرحله پخت اضافه می نماييم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی، سوپ حاضر است (البته سبزی را نبايد زياد پخت تا رنگ سبز آن از بين نرود).
در صورت تمايل برای تزئين کردن سوپ می توان از ليموی تازه استفاده کرد.
گشنیز ، فلفل و نمک را در آخرین مرحله پخت اضافه می نماییم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی ، سوپ حاضر است ( البته سبزی را نباید زیاد پخت تا رنگ سبز آن از بین نرود) . در صورت تمایل برای تزئین کردن سوپ می توان از لیموی تازه استفاده کرد.
بهتر است جو را از شب قبل خیس کنید و افزودن پیازنیز باعث می شود بوی کلم گرفته شود. به هیچ عنوان سوپ را هم نمی زنیم.
خواص
این سوپ ویتامین های زیادی دارد و به دلیل دارابودن قلم ، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد و یک غذای مناسب در شبهای سرد زمستان است که برای جلوگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید می باشد ضمنا با این غذا آب لیموی تازه را که ویتامین C زیادی دارد فراموش نکنید.
این سوپ به دلیل دارابودن قلم، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد این سوپ یک غذای مناسب در شب های سرد زمستان است که برای جلوگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید است. ضمنا با اين غذا آب لیموی تازه را که Vitc زیادی دارد فراموش نکنید.
مراثی (نوحه) توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت صفر المظفر درباره حضرت رقیه س از سایت تبیان با عنوان وای از جدایی
ادعیه (دعاخوانی) توسط علی پورکاوه زنجانی درباره زیارت عاشورا از سایت عقیق با عنوان زیارت عاشورا
سخنرانی توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر رفیعی بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت شهید آوینی با عنوان سخنرانی درباره حضرت فاطمه زهرا-س- با عنوان عفاف
تلاوت توسط استاد محمد صدیق منشاوی درباره 4 - نساء از سایت الکعبه با عنوان النساء رادیو سوریا
مناجات توسط حاج مهدی سماواتی درباره مناجات امیرالمومنین ع در مسجدکوفه از سایت شهید آوینی با عنوان مناجات امیرالمؤمنین علیه السلام در مسجد کوفه2
اذان توسط استاد روح الله کاظم زاده از سایت شهید آوینی با عنوان اذان انتظار
مدایح (به شادی ) توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ابوالفضل ع از سایت تبیان با عنوان اشجع الناس آمد
ندبه انتظار توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان آقاجون آجرک الله فدای شال سیاهت
ترتیل توسط شیخ الزین محمد أحمد درباره 114 - ناس از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره ناس - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره دین از سایت راسخون با عنوان هدایت الهی در تغییر قبله
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره العلق
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان مجهز شوید به اسلحه های جنگ نامنظم
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 170,794,375