خدمات تلفن همراه
آشپزی - خوراک گوشت وبامیه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت ران بره تکه شده900 گرم
سير له شده 4 حبه
روغن زيتون 4 قاشق غذاخوري
پياز خرد شده 3عدد متوسط
تخم گشنيز2 قاشق غذاخوري
ادويه Biz har2 2 قاشق چايخوري
تخم زيره 2 قاشق چايخوري
دانه هل خردشده 5 عدد
ميخک 3 عدد
فلفل سبز حلقه شده 2عدد
ليموعماني1 عدد
نمک وفلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگي بدون پوست و دانه خرد شده 1 کيلوگرم
آب گوشت يا آب3پيمانه
کره يا روغن زيتون 1قاشق غذاخوري
باميه 250 گرم
زنجبيل تازه رنده شده 1قاشق غذاخوري
باميه250 گرم
زنجبيل تازه رنده شده 1 قاشق چايخوري
گشنيز تازه خرد شده 14 پيمانه
طرز تهیه
درکاسه بزرگي تکه هاي گوشت را با نيمي از سيرها، يک قاشق غذاخوري از روغن زيتون و کمي نمک وفلفل مخلوط کرده و آنها را خوب زير ورو کنيد تاگوشت با ساير مواد مخلوط شود. درب ظرف را ببنديد و گوشت را حدود 15 دقيقه دردماي معمولي اتاق قرار دهيد تا مزه دار شود.
دريک قاشق ديگر از روغن زيتون را در قابلمه بزرگي حرارت داده وتکه هاي گوشت مزه دار شده را طي چند مرحله در آن تفت دهيد تا قهوه اي رنگ شوند، سپس آنها را در کاسه اي ريخته و کنار بگذاريد.
با ريختن مقداري ديگر روغن در قابلمه، پياز را حدود 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.
تخم گشنيز را در هاون بکوبيد و به همراه ادويه Bizhar،زيره، هل و ميخک حدود 2 دقيقه با مابقي روغن در قابلمه تفت دهيد تا عطرشان بلند شود، مراقب باشيد ادويه ها نسوزند و به کف قابلمه نچسبند.
در صورت نياز مي توانيد درحين اين عمل مقداري آب به قابلمه بيفزاييد.
در اين مرحله فلفل سبز، ليموعماني و گوجه فرنگي را به همراه مقدار مناسبي از نمک وفلفل اضافه کنيد.
آب يا آب گوشت را به مخلوط روي گاز بيفزاييد و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنيد.
قابلمه را بدون بستن درب آن حدود نيم ساعت روي حرارت قرار دهيد تا آب اضافي گوجه فرنگي تبخير شده و حدوداً به 4 پيمانه برسد وکمي غليظ شود.
دراين مرحله گوشت را به مواد اضافه کنيد و درب قابلمه را ببنديد و حدود 20 تا 25 دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گوشت نرم شود.
15 دقيقه قبل از کشيدن غذا، کره يا روغن زيتون را در ماهيتابه نچسبي حرارت داده و زنجبيل، مابقي سيرها، گشنيز تازه خرد شده و باميه را با هم تفت دهيد.
مقداري نمک و فلفل به مواد اضافه کنيد و آنها را چند دقيقه تفت دهيد، بعد مخلوط را درقابلمه محتوي گوشت بريزيد و حدود 2 دقيقه بپزيد.
خوراک را پس از کشيدن در ظرف موردنظربا مقداري گشنيز خرد شده تزيين نموده و در صورت تمايل به همراه برنج سرو نماييد.
مراثی (نوحه) توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت صفر المظفر درباره حضرت رقیه س از سایت تبیان با عنوان وای از جدایی
ادعیه (دعاخوانی) توسط علی پورکاوه زنجانی درباره زیارت عاشورا از سایت عقیق با عنوان زیارت عاشورا
سخنرانی توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر رفیعی بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت شهید آوینی با عنوان سخنرانی درباره حضرت فاطمه زهرا-س- با عنوان عفاف
تلاوت توسط استاد محمد صدیق منشاوی درباره 4 - نساء از سایت الکعبه با عنوان النساء رادیو سوریا
مناجات توسط حاج مهدی سماواتی درباره مناجات امیرالمومنین ع در مسجدکوفه از سایت شهید آوینی با عنوان مناجات امیرالمؤمنین علیه السلام در مسجد کوفه2
اذان توسط استاد روح الله کاظم زاده از سایت شهید آوینی با عنوان اذان انتظار
مدایح (به شادی ) توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ابوالفضل ع از سایت تبیان با عنوان اشجع الناس آمد
ندبه انتظار توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان آقاجون آجرک الله فدای شال سیاهت
ترتیل توسط شیخ الزین محمد أحمد درباره 114 - ناس از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره ناس - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره دین از سایت راسخون با عنوان هدایت الهی در تغییر قبله
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره العلق
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان مجهز شوید به اسلحه های جنگ نامنظم
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 170,794,375