خدمات تلفن همراه

آشپزی - خوراک مرغ فرانسوی با سس میوه

مواد لازم
فيله يا سينه ي مرغ 1 کيلوگرم
ماست ( تقريبا غليظ ) دو و نيم پيمانه
پنير هلندي يا مشابه رنده شده سه چهارم پيمانه
ريحان تازه 1 پيمانه
آرد نان خشک ( آرد سوخاري ) يک چهارم تا يک سوم پيمانه
نمک و فلفل سفيد به ميزان لازم
کره و روغن مايع به ميزان لازم
مواد لازم براي سس ميوه
گلابي يک دوم پيمانه
سيب يک دوم پيمانه
ريواس يک دوم پيمانه
شکر 50 گرم
خلال شيرين شده پوست مرکبات يک دوم پيمانه
ماست زعفراني و ريحان براي تزئين به ميزان لازم
طرز تهیه
فيله هاي مرغ را در اندازه ي دلخواه با کره و کمي روغن مايع تفت دهيد.
سس ماست و پنير
ماست را با همزن دستي کمي بزنيد تا صاف شود.
سپس آن را با پنير ريز رنده شده و ريحان تازه ي خرد شده مخلوط کنيد.
ظرف مورد نظر را چرب کرده فيله هاي تفت داده شده را در آن قرار دهيد و روي آن را با سس فوق و نيز آرد نان خشک ( آرد سوخاري ) پوشش دهيد.
سپس در فر 350 درجه فارنهايت ( 175 درجه سانتي گراد ) طبقه اول از بالا قرار دهيد تا روي خوراک طلايي شود.
سپس از فر خارج نموده و آن را با سس ميوه پوشانده و با ريحان و ماست زعفراني تزئين کنيد.
گلابي و سيب را پوست کنده و به شکل حبه اي درشت خرد کنيد.
ريواس را نيز حبه اي خرد نماييد.
گلابي، سيب، ريواس، شکر و آب ( به ميزان لازم ) را روي حرارت قرار دهيد تا به صورت کمپوت درآيد سپس آن را با پوست خلال شده و شيرين شده ي مرکبات مخلوط نماييد.
نکات
در صورت دلخواه مي توان شيريني سس ميوه فوق را کم يا زياد کرد.
سس ميوه ي غذاي فوق، طعم و مزه ي شيرين دارد.
به جاي ميوه هاي پيشنهاد شده مي توان بنا بر ذائقه ي هر ميوه ي ديگري را نيز جايگزين کرد.
در صورت دلخواه مي توان کرفس را جايگزين ريواس کرد.
درصورت تمايل مي توان مقدار سس ماست و پنير غذاي فوق را افزايش داد.
پنير مورد استفاده مي بايست از نوعي باشد که کاملا در سس حل شود و کش نيايد ( از پنيرهاي کش دار استفاده نشود ).
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 170,804,974